F.A.Q.

Česta pitanja


Potražite odgovore na najčešća pitanja. Ako želite Wiipovati kao profesionalac niže navedeno možete pronaći sve što trebate znati o Wiipovanju. Ako još uvek ne možete da pronađete odgovore na Vaša pitanja, slobodno nas kontaktirajte. Izaberite hoćete li nas nazvati, poslati mail ili jednostavno ispuniti kontakt formu.

Koliko dugo traje baterija na Wiip uređaj?

Trajanje baterije zavisi o intenzitetu Wiipovanja. Prosečnom korisniku baterija traje jedan ceo dan, ali imajte na umu da to zavisi o učestalosti korištenja uređaja.

Od kojih materijala je proizveden Wiip uređaj?

Wiip je proizveden od visokokvalitetnog aluminijuma i dostupan je u četiri boje.

U kojim je bojama dostupan Wiip uređaj?

Wiip uređaj možete da nađete u 4 boje: crna, nebesko siva, roza i zlatna.

Pročitajte više

Da li je Wiip uređaj kompatibilan s drugim podovima?

Ne. Nemojte pokušavati da povežete druge brendove podova s Vašim Wiip uređajem. Wiip uređaj kompatibilan je samo s Wiipod aromama. Više informacija o Wiipodima pročitajte vezu ili posetite online prodavnicu.

Da li je moguće Wiip uređaj kupiti odvojeno od Osnovnog seta?

Trenutno ta mogućnost ne postoji, ali radimo na njenom uvođenju. Budite u toku s najnovijim mogućnostima i proverite našu online prodavnicu za više mogućnosti.

Koje su dostupne arome Wiipoda?

Za korisnike Wiipa pripremili smo dve duvanske arome – Virginia Tobacco i Tobacco USA, četiri voćne arome – Sensation Grape, egzotičnu aromu jagode, tropskog voća i manga te menta aromu.

Da li se Wiipod može dopuniti tečnošću?

Ne, jednom kada se Wiipod potroši, ne može se nadopuniti. Ako Vam treba novi Wiipod, proverite našu online prodavnicu!

Koja je cena jednog Wiipoda?

Cena jednog Wiipoda je 349,00 DIN . Odaberite željenu aromu na Wiip online prodavnica.

Gde mogu kupiti Wiipode?

Wiipode možete kupiti na prodajnim mestima i u našoj online prodavnica.

Da li su Wiipodi testirani i sigurni za korišćenje?

Wiipodi su sigurni za upotrebu od strane krajnjih korisnika i testirani su od strane unutarnjih i eksternih tela.

Pročitajte više

Koliko traje jedno Wiipod punjenje?

Koliko će trajati punjenje Wiipoda u velikoj meri zavisi o intenzitetu Wiipovanja. Jednu Wiipod aromu moguće je uporediti s dvije kutije cigareta.

Koja je razlika između nikotinske baze i nikotinskih soli?

Nikotinske soli razlikuju se od nikotinske baze po tome što baza češto uzrokuje kašalj, suvo i bolno grlo, a nikotinske soli unapređuju iskustvo Wiipovanja. Nikotinske soli omogućavaju korisniku jaču aromu Wiipoda, iskustvo wiipovanja bez kašlja i bolnog grla te mnoge druge prednosti.

Da li je Wiipovanje bez dima?

Da, Wiipovanje je u potpunosti bez dima. Proverite i druge prednosti Wiipovanja na stranici Wiip filozofija 6 prednosti.

Što je Wiip filozofija 6 prednosti?

Wiip filozofija 6 prednosti konceptualna je filozofija razvoja proizvoda usmerena na unapređenje korisničkog iskustva. Od samog početka, jednostavnost i minimalizam naša je filozofija estetike dizajna. Razumemo kako i detalji čine razliku, stoga smo razvili filozofiju 6 prednosti Wiipa dok smo radili na razvoju samog proizvoda i njegovih karakteristika. 6 prednosti Wiipa isto tako su rezultat kvalitetno strukturiranog procesa izrade proizvoda koji završava s visokokvalitetnim rezultatom – Wiip uređajem i Wiipodima. Koncept filozofije 6 prednosti ističe sledeće karakteristike:  nema problema s pregrejavanjem uređaja; bez dugmeta za uključivanje/isključivanje – prirodan način Wiipovanja: samo udahnite; bez duvana i ostalih štetnih sastojaka iz njega;  nema opušaka i neprijatnog mirisa; bez kašlja, upale grla i pasivnog pušenja, a na kraju – nema čekanja između 2 inhaliranja.

Pročitajte više

Povratak na vrh