Filozofija 6 prednosti


Filozofija 6 prednosti Wiipa je razvojna filozofija koncepta proizvoda usmerena na potrošačko iskustvo

Jednostavnost i minimalizam bili su od samog početka naša filozofija u estetici dizajna. Razumemo da detalji čine razliku; stoga smo primenili filozofiju 6 prednosti Wiipa prilikom rada na razvoju samog proizvoda i njegovih karakteristika. 6 prednosti Wiipa također su rezultat dobro strukturiranog procesa razvoja proizvoda koji se završava kvalitetnim rezultatom – Wiip uređajem i Wiipodima. Koncept filozofije 6 prednosti ističe sledeće karakteristike:  nema problema sa pregrevanjem uređaja; nema dugmeta za uključivanje/isključivanje – prirodan način wiipovanja: samo udišite; nema duvana i ostalih štetnih sastojaka iz njega; nema opušaka i neprijatnog mirisa; nema kašlja, bola u grlu i pasivnog pušenja; na kraju, nema čekanja između dve inhalacije.

Nema pregrevanja

Sa Wiipom ne postoji mogućnost pregrevanja uređaja. Hardverska arhitektura uređaja i najsavremenija tehnologija pružaju korisnicima sigurno iskustvo Wiipovanja.

Nema dugmeta za uključivanje i isključivanje

Nema potrebe za brigom o slučajnom uključivanju uređaja u džepu. Dok smo dizajnirali Wiip uređaj, posebno smo potrudili da ga učinimo što prirodnijim i jednostavnijim. Wiip je osmišljen tako da bude jednostavan – udahnite i radi!

Bez duvana i drugih štetnih sastojaka iz njega

Duvan kao i duvanski dim sadrži preko 4000 hemijskih spojeva od kojih je 200 otrovnih plinova i preko 50 kancerogenih supstanci. Upravo toliko je Wiip manje štetan od cigareta.

Bez opušaka i neprijatnog mirisa

Wiip je visoko društveno i ekološki prihvatljiv proizvod. Dok koristite Wiip, vodite računa o okruženju više nego što mislite. Wiip tim je svestan svetskog problema sa mikroplastikom, što je veliki ekološki problem kojem „potpomažu“ pušenje cigareta i opušci. Wiip sa svojim Wiipodima to ne čini. *

Bez kašlja, bola u grlu i pasivnog pušenja

Sa nikotinskim solima umesto nikotinske baze, koja se sreće kod cigareta, Wiip Vam pruža bezbrižno iskustvo wiipovanja. Kašalj, bol u grlu i pasivno pušenje ne moraju Vas brinuti kao u slučaju korišćenja tradicionalnih cigareta.

Nema čekanja između 2 wiipovanja

Ako se dobro provodite ili pak imate stresan dan, ne morate čekati između wiipovanja. Wiipujte kad god želite i koliko god želite *.

*prekomereno konzumiranje se ne preporučuje

*Wiipode treba pravilno odlagati u otpad.

Povratak na vrh