Korisnička podrška


Na ovoj stranici možete pronaći odgovore na česta pitanja, kontakt metode i mnoge druge korisne informacije. Možete nas kontaktirati e-poštom, pozivom, ispunjavanjem kontakt forme ili jednostavno pokušajte pronaći odgovor na Vaše pitanje u sekciji čestih pitanja.

Česta pitanja

Kako koristiti?

Wiip uređaj i Wiipodi su spremni i jednostavni za korištenje odmah nakon kupovine.

Pročitajte više

Za koga je Wiip?

Pročitajte više

Kupci nam znače zaista mnogo i zato im želimo dati sve informacije na nekoliko načina. Naša korisnička podrška pronaći će odgovor na sva Vaša pitanja - od pitanja o proizvodima i korištenju do pravnih, tehničkih i naučnih pitanja.

Razumevanje korisnika ključno je kako bi mogli da pružimo dobru uslugu i prodamo proizvod. Možemo reći da zaista razumemo naše kupce i smatramo da je kvalitetna podrška srce uspešnih kompanija. S kvalitetnim i proaktivnim pristupom želimo održati kvalitet sistema korisničke podrške, razvijati myWiip account program i svakim danom unapređivati odnose s korisnicima.

Primetili smo brojne mogućnosti u redovnoj komunikaciji s našim korisnicima. Kupci nam kroz sustav podrške pružaju vredne informacije i preporuke za poboljšanje, što vodi do bolje komunikacije i unapređenih proizvoda. Dok smo pripremali naše zaposlene za izazove korisničke podrške, posebno smo obratili pažnju na njihove veštine ophođenja i komunikacije.

Povratak na vrh