X

Ostvari popust od 35% na Starter kit, prilikom registracije

*Iskoristivo samo prilikom prve kupnje!

Registrirajte se

Osnovni set


Novi početak sa Osnovnim setom već od 5.383,08* DIN

Wiip je više od mnogih drugih mogućnosti na tržištu. Wiip Vam omogućava da doživite pravu slobodu. Sa svojim praktičnim, jednostavnim i elegantnim dizajnom, Wiip će biti Vaš najbolji dodatak danu. Razmišljali smo o dinamici ljudi, pa smo, u skladu sa tim, razvili četiri jedinstvene boje Wiipa – crnu, nebesko sivu, zlatnu i roze. Nije važno da li ga nosite na poslovni sastanak, zabavu ili kafu s prijateljima ‒ Wiip je prilagođen svakoj situaciji.

*Registracijom na Wiip Account ostvarujete pravo na 35% popusta pri kupovini prvog Osnovnog seta. Cena Osnovnog seta zatim iznosi jedinstvenih 3.499,00 din!

Kupite sad

Osnovni set koji obećava

Povezivanje WiiPoda i Wiipa je izuzetno lako. Obećavamo. Naša filozofija je da današnju užurbanu i globalizovanu svakodnevicu pojednostavimo, a na Vama je da izaberete pametno. Osnovni set je sve što Vam je potrebno da postignete pozitivnu promenu.

 

Nezaboravni trenuci Wiipovanja

Osnovni set je sačinjen od Wiip uređaja – napravljenog od visokokvalitetnog aluminijuma, dve WiiPod arome (duvan i voće) za nezaboravne trenutke Wiipovanja, USB punjača, koji će Vaš uređaj puniti za celodnevno trajanje baterije te vezice. Povežite željeni WiiPod ukus sa svojim uređajem i zaWiipujte. Napravite pozitivnu promenu.

Povratak na vrh
UPOZORENJE: Ovaj proizvod sadrži nikotin. Nikotin može izazvati zavisnost.