Otkrijte


Otkrijte vaš sledeći najdraži lifestyle brend

Budućnost wiipovanja

Industrija duvana suočena je sa mnogim izazovima. Pušači širom sveta traže alternativu za cigarete i duvan, što je bio jedan od naših vodećih principa tokom kreiranja Wiipa. Dugogodišnja tradicija brenda Virginia White nadahnula nas je da razvijemo vrhunski brend u skladu sa najnovijim društvenim trendovima.

Wiip je društveno prihvatljiv i svestan ekoloških problema koji su delom uzrokovani i cigaretama, vatrom i dimom. Uz Wiip Vi i Vaši najdraži ne morate brinuti o pasivnom pušenju. Mi zaista vidimo budućnost u prednostima koje nam pruža para. Radimo na rešenjima koja su pogodna za okruženje u kojem živimo.

Pročitajte više

Wiip kao deo Vaše svakodnevne rutine

Wiip je stvoren tako da odgovara svakodnevnom životu svakog korisnika, prilagođavajući se situacijama kao što su poslovni sastanci, rođendanske proslave i druge svakodnevne situacije. Proizvod je napravljen za punoletne osobe koje konzumiraju cigarete ili zamenu za duvan i traže kompatibilnu zamenu kako bi prestale sa pušenjem, te prihvataju najnovije trendove.

Pročitajte više

Wiip – pametan i isplativ izbor

Wiip je vrhunski brend uređaja i aroma uvek spremnih za wiipovanje. Deo je dobro poznatog brenda Virginia White, koji potrošačima pruža slobodu i nezaboravno iskustvo. Kompaktan dizajn i 2.3 puta veći rezervoar za tečnost omogućavaju wiiperu duže vreme wiipovanja. Najnovija i najnaprednija tehnologija stvaranja pare smeštena je u proizvod veličine prsta. Ako možete da zamislite kako Vam dan može biti lakši i bolji uz Wiip, pogledajte našu internet prodavnicu i učinite dan lepšim.

Proverite Wiip online prodavnicu

Povratak na vrh