Politika kvaliteta


Kontrola kvaliteta proizvoda i njegova izrada osnovna su vrednost naše kompanije.

Kontrola kvaliteta proizvodnje i samog proizvoda jeste osnovna vrednost naše kompanije. Upravljajući kvalitetom, kontinuirano implementiramo kvalitet u sve faze razvoja i realizacije proizvoda, sve do finalnog proizvoda koji nudimo krajnjem kupcu.

Osiguranje kvalitete

Sistem osiguranja kvaliteta zasnovan je na primeni specifičnih standarda iz oblasti upravljanja kvalitetom. U nastojanju da ispunimo i prevaziđemo stroge principe dobre proizvodne prakse, integrišemo visoke proizvodne standarde u sistem osiguranja kvaliteta. Odabrane sirovine, najsavremenije mašine i stručno osoblje osiguravaju stalni kvalitet gotovog proizvoda. Kao rezultat toga, naši proizvodi se prave i testiraju u skladu sa standardima.

Kontrola kvaliteta

Kontrola kvaliteta odnosi se na kontrolu čitavog proizvodnog procesa. Kontrola kvaliteta se sprovodi u dva dela: najpre unutrašnju kontrolu kvaliteta vrše sami proizvođači, a potom tela za ocenjivanje usaglašenosti, kupci, konkurenti i samo tržište sprovode spoljnu kontrolu kvaliteta.

Kontrola kvaliteta se sprovodi kontinuirano i obuhvata sve sirovine, ambalažu i gotove proizvode. U njoj se koriste moderne analitičke metode i tehnike ili metode razvijene za naše specifične potrebe.

Povratak na vrh