Postani Wiip partner

Usredsređeni smo na izgradnju razgranate mreže ovlašćenih partnera Wiip brenda; pritom u svoj partnerski sistem uključujemo kompanije koje s nama dele iste vrednosti rada i odnosa kao i sa svakim pojedinačnim potrošačem.

Uz pomoć dole navedenog obrasca možete zatražiti da se Vaša kompanija pridruži našoj partnerskoj mreži i na taj način podrži pametne promene u okruženju. U okviru ovog programa našim partnerima pružamo stalnu podršku u razvoju poslovanja, marketingu, širenju sopstvene mreže i obrazovnom razvoju svih zaposlenih.

Molimo ispunite sledeću prijavu. Ako ova deklaracija nije popunjena i podneta, Vaša prijava neće biti razmotrena. Potvrđujem da su svi podaci navedeni u ovom obrascu tačni i da ću ih koristiti u poslovne svrhe za informisanje o aktivnostima i temama portala.

Svojim potpisom pristajem da će TRILL D.O.O. prikupljat i koristiti gornje podatke (ime, e-mail, PDV ID, PIB ID, telefonski broj...) za potrebe prodaje i marketinga (primanje e-pošte, kataloga, letaka...). TRILLL doo koristiće ih samo u te svrhe i neće prenositi podatke trećoj strani...

Povratak na vrh