Postanite deo Wiip tima

Kao deo tima, bit ćete u mogućnosti utjecati na budućnost Wiipa svojim originalnim idejama i sudelovati u izgradnji odnosa s našom razgranatom mrežom autoriziranih partnera. Pridruži se timu i postani delom stvaranja drugačije okoline – pametnijeg, sigurnijeg i manje štetnog sveta.

Da li ste Vi osoba koju tražimo?

Wiip je dinamičan i brzo rastući brend koji predstavlja najmodernija rešenja za one koji su se odlučili odabrati pametne alternative. Radimo na poslovima koji pružaju samostalnost, zahtevaju kreativnost i donose uzbuđenje svakom od članova našeg tima. Tražimo osobe koje su željne novih znanja i žele ostaviti trag u vremenu. U Wiipu, različitost nije samo stavka, već je stil kojim se vodimo prema stvaranju budućnosti Wiipovanja.

Želite raditi za moderan brend?

Duvanska industrija je dinamična i u konstantnom rastu posljednjih godina. Kako bi bili korak ispred konkurencije, svakodnevno učimo i pratimo najnovije trendove u industriji. Pružamo priliku da postanete deo tima koji će predlagati, dizajnirati, testirati i plasirati nova rešenja na tržištu – Wiipovanje. Ponajviše cenimo kreativnost, bez obzira na poziciju, kreativnost za nas znači preuzimanje rizika, delotvorno rešavanje problema i prilagodljivost kreiranim potrebama.

Tim

Postoji jedna stvar koja brendu omogućuje potpuni uspjeh, a to je ukupna kvaliteta ljudskih resursa. Mi radimo, delujemo i stvaramo kao tim. Otvorena smo i podupirajuća okolina sa snažnim vodstvom te uzbudljivim i izazovim zadacima uz stimulativna primanja. U timu radimo najbolje što znamo dok se istovremeno zabavljamo te uživamo sarađujući sa ljudima koji nas inspirišu.

Povratak na vrh