Uslovi poslovanja

Na uslove poslovanja i korišćenja stranica www.wiip.rs i sklapanja ugovora na daljinu putem sredstva daljinske komunikacije primenjuju se prvenstveno ovde navedeni Uslovi poslovanja i korišćenja, osim u slučaju da se ugovorene strane (Prodavac i Kupac) ne dogovore drugačije. Uslovi poslovanja i korišćenja su prema Zakonu o zaštiti potrošača te Zakonu o obligacionim odnosima. Obratite posebnu pažnju na razliku uslova koji se odnose između kupovine (ugovora) na prodajnom mestu u prodavnici i kupovine (ugovora) sklopljenog na daljinu (Internet prodavnica).

Cene proizvoda i usluga istaknute na Internet stranicama, reklamama i u katalozima izražene su u dinarima i u njih je uračunat PDV. Troškovi dostave se naplaćuju za porudžbine manje od 1.700,00 DIN. Cene, uslovi plaćanja i akcijske ponude vrede isključivo u trenutku porudžbine i/ili plaćanja i podložne su promeni bez prethodne najave.

Troškovi dostave

Troškovi dostave se ne naplaćuju za porudžbine veće od 1.700,00 DIN, dok će za porudžbine manje od 1.700,00 DIN troškovi dostave biti prikazani u korpi. Dostava je moguća samo na teritoriju Republike Srbije.

TRILLL doo zadržava pravo na greške u opisu i fotografiji, kao i u oglašavanju proizvoda. Sva prava kupca na reklamacije i povrate opisana su u ovim uslovima.

Načini plaćanja

Web lokacija wiip.rs prihvata plaćanje putem pouzeća i bankovnim prenosom.

Isporuka proizvoda

Poručene proizvode šaljemo samo na adrese u Srbiji.  Vreme porudžbine zavisi o delu zemlje u koji se dostavlja. Rok isporuke je 1-3 dana.

Reklamacija proizvoda

Priznaju se samo uz dostavljeni račun i garantni list kao jedini dokaz o kupovini. Slipovi kartica i slične potvrde ne mogu zameniti račun. Bez računa nema reklamacija. U slučaju reklamacije proizvoda zbog nedostataka ili skrivenih mana, molimo Vas pošaljite upit na [email protected], a naš tim za korisničku podršku će Vam pomoći.

Potvrda identiteta

Prihvaćanjem uslova registracije, osoba potvrđuje da je punoletna te svako lažno predstavljanje podleže kaznenopravnoj sankciji.

Izjava o garanciji i servisni uslovi

Za sve proizvode za koje dajemo garanciju vrede garantni uslovi navedeni u garantnom listu. Kupac je dužan da čuva račun i garantni list za sve vreme garantnog perioda. Garantujemo da će proizvod korišćen u skladu sa priloženim uslovima i garantnom listu, ispravno funkcionisati u grantnom roku. U slučaju kvara i drugih mogućih nedostataka obvezujemo se da ćemo popraviti ili zameniti proizvod u razumnom roku sukladno Zakonu o obligacionim odnosima.

Obaveštenje o načinu podnošenja prigovora

Načini podnošenja prigovora pisanim putem:

  • Poštom na adresu: Bulevar Patrijarha Pavla 14, Novi Sad
  • Putem e-maila: [email protected]

TRILLL doo zadržava pravo da promeni ove uslove i pravila bez prethodne najave. Uslovi poslovanja su sukladni zakonima Republike Srbije. U slučaju eventualnog spora trgovac i potrošač će spor rešiti sporazumno, a ukoliko nije moguće nadležan je Privredni sud u Novom Sadu.

Trilll DOO
Bulevar patrijarha Pavla 14
21000 Novi Sad
PIB107697721
MB20854049

Povratak na vrh