X

Ostvari popust od 35% na Starter kit, prilikom registracije

*Iskoristivo samo prilikom prve kupnje!

Registrirajte se

Wiipodi


Pravi doživljaj arome

Vaš Wiip uređaj nije kompletan bez Wiipoda. Povežite svoj novi uređaj sa željenim Wiipod ukusom i zawiipujte. Na osnovu testiranja i osluškivanja tržišta pažljivo smo odabrali šest ukusa Wiipoda. Sa kombinacijom Wiip uređaja i Wiipoda možete zaboraviti na cigarete koje izazivaju neprijatan zadah, kašalj i bol u grlu. Planirate da prestanete sa pušenjem, ali ne želite da ostavite duvansko iskustvo iza sebe? Pripremili smo dve arome duvana ‒ jedna je Virginia Tobacco, a druga USA Mix. Za ljubitelje voćnih aroma pripremili smo tri vrste ukusa ‒ egzotičnu aromu jagode, tropskog voća i potpunu notu manga. Za ljubitelje letnjih ukusa pripremili smo osvežavajuću aromu mente.

Kupite sad

Kombinacija kompaktnosti i elegancije

Naši dizajneri kombinuju umetnost, nauku i tehnologiju da bi stvorili prelep nov proizvod za svakodnevnu upotrebu. Želeći da kupcima omogućimo najnaprednije iskustvo wiipovanja i znajući da je globalizovani svet složeniji nego ikada, opredelili smo se za filozofiju koja u dizajnu proizvoda dovodi do pojednostavljenja korisničkog iskustva, i to tako što proizvod čini intuitivnim, elegantnim i jednostavnim.

Sigurni i visokokvalitetni Wiipodi koji pružaju brojne mogućnosti

Wiipodi su sigurni i testirani rezervoari za tečnost, koji su spremni za upotrebu. Dostupni su u dve arome duvana, tri voćne arome i u aromi mente. E-tečnosti se sastoje od dva glavna sastojka: propilen-glikola i jestivog glicerina, koje možemo pronaći u našem svakodnevnom okruženju ‒ u  hrani, kozmetici i farmaciji. Bez mirisa cigarete. Bez dima. Nema pepela. Samo Vi, Vaš Wiip uređaj i Vaši Wiipodi. Preporučamo upotrebiti unutar sedam dana nakon otvaranja.

Povratak na vrh
UPOZORENJE: Ovaj proizvod sadrži nikotin. Nikotin može izazvati zavisnost.