X

Ostvari popust od 35% na Starter kit, prilikom registracije

*Iskoristivo samo prilikom prve kupnje!

Registrirajte se

Wiipovanje – napredna inovacija


Wiipovanje je potpuno novi koncept slobode, a Wiip uređaj radi bez sagorevanja ili zagrevanja, bez pasivnog pušenja i neprijatnog mirisa. Duvanska industrija se suočava sa nizom promena u društvu, novim trendovima i pogledima na pušenje. U mnoštvu proizvoda, mi predstavljamo promenu industrije, Wiip uređaj kao inovaciju koju ćete sigurno primetiti.

Uz Wiip nema više rezervoara, tečnosti, neprijatnog zadaha, dugmeta za uključivanje/ isključivanje, pregrevanja i mnogih drugih nedostataka. Wiip je dizajniran da bude neverovatno jednostavan ‒ samo udahnite i radi! Želeli smo da uz pomoć istraživanja, nauke i razvoja tehnologije stvorimo najbolju alternativu pušenju na tržištu, ostajući pritom prijatelji društva.

Koristeći najnapredniji pristup tehnologiji, uspeli smo da napravimo proizvod koji sadrži celodnevnu bateriju, arome koje traju onoliko koliko traju dve do tri kutije duvanskih cigareta i proizvod koji deluje u simbiozi sa korisnikom. Dok uobičajene tečnosti koriste nikotinsku bazu, WiiPodi koriste nikotinske soli kako bi pružili mnogo bolje iskustvo Wiiperu, omogućujući mu doživljaj bez kašlja i bola u grlu, intenzivniji ukus i mnoge druge prednosti. Wiip je pripremio sve za promenu, a na Vama je da samo kliknete na shop i postanete deo Wiip priče. Izaberite razliku. Osetite slobodu.

Povratak na vrh
UPOZORENJE: Ovaj proizvod sadrži nikotin. Nikotin može izazvati zavisnost.